setuju, lebih baik serahkan kepada yang bertauliah sahaja untuk dengar degupan jantung bayi.. kita cuma perlu pantau pergerakan bayi

ada komen menda nie bhya tpi ada yg ckp blik dkt sya x slahkn nk ikhtiar guna nie...bnda nie org tertntu jew pndai guna..

2y ago

tulah sis sekalian...sya ckp mcm tu teruk sya kena.hentam....n yg skong tu katanya dia nurse tpi di privet...sdngkan nurse dkt kk pon ada kdng2 x dpt nk cri jantung bby...n dah ckp ada.kes.bby meninggal sbb sllu check pkai nie tpi si ibu x sdar bila check ada jew degup rupanya nadi sndri...so sya biarkan.jew komen dia org sbb mlas nk bergaduh huhuhu

🥺