Susun Kata Menjadi Ayat Yang Baru!

Jom jom jom asah minda kita lagi malam ni ibu semua😄🧠 Ayat apa ya yang kita boleh bina dengan hanya menggunakan perkataan di bawah ni?🤔 Tolong komen sekejap boleh? Terima kasih semua😘

Susun Kata Menjadi Ayat Yang Baru!
54 Balas

Setiap Hari Mesti Guna Aplikasi TAP Aplikasi TAP Mesti Guna Setiap Hari Mesti Guna Aplikasi TAP Setiap Hari Mesti Aplikasi TAP Guna Setiap Hari Setiap Hari Aplikasi TAP Mesti Guna

Setiap Hari Mesti Guna Aplikasi Tap atau Aplikasi Tap Mesti Guna Setiap Hari

SETIAP HARI MESTI GUNA APLIKASI TAP ❤️ #TAPactiveusers #TAPSupermoms

MESTI GUNA APLIKASI TAP SETIAP HARI #TAPactiveusers #TAPSupermoms

SETIAP HARI MESTI GUNA APLIKASI TAP... 😊😊

setiap hari mesti guna aplikasi TAP🥰❤️

SETIAP HARI MESTI GUN APLIKASI TAP 💕💕

setiap hari mesti guna aplikasi tap❤😍

Setiap Hari Mesti Guna Aplikasi TAP ❤️

Aplikasi Tap Mesti Guna Setiap Hari. 😝