Lovlin Bird's Nest

Jom amalkan sarang burung walet sebagai alternative untuk merawat masalah kesihatan dan masalah kulit.. Amalkan yg semulajadi je oke ?, say no to chemical.. Cara minum senang je,sekali sehari je pagi masa perut kosong atau malam sebelum tdo.. Letak dalam peti ais, minum sejuk² lagi nyaman.. Sedap oooo.. Rugi tak cuba..? Sis dekat hospital ni terbayang2 sis punya Lovlinbirdnest dalam peti ais, sedapnya kalau dapat minum dalam hospital ni?? Korang dah gok gok ke belum tu Lovlinbirdnest.. Sis tanya jerr? . Sedapnya mnum sejuk2..??

Lovlin Bird's Nest
2 Balas

lovlin ni ada ginseng kan?ok ke kalau pregnant ambk ginseng?

Mcm best. Mcmna rasa dia? Berapa hrga sebotol?

5y ago

Rasa dia sedap sis, mcm air kelapa. Tak hanyir. 1 set 3 botol RM20 shje sis🤗 whatsapp saya sis kalau berminat nk try 0172015653