walet birds nest

Salam..pe pengalaman ibu2 prgny amalkan sarang burung walid? Kongsi cerita anda ckit?

walet birds nest
5 Balas

Saya ada amalkan minum sarang burung masa perut 4bulan smpai 5bulan. Tapi lepas baca artikel doctor zaidi tu terus stop minum. Lagipun tak ada bukti sahih mengatakan sarang burung betul2 bagus utk ibu hamil.

3y ago

Hi! Boleh share article tu?

ni yg sy consume. boleh check kat ig shandonbirdnest dia customize order ikut sukatan gula yg kita nak n freshly boiled.

Doktor ni kata bole bagi kesan buruk kat baby.. http://drzubaidi.com/blog/makan-sop-sarang-burung-ketika-hamil/

Gingseng panas . Mencairkan darah kak . Jadi kalau nk minum ginseng tu jangan makan