Hananiizzati Harun, Malaysia

Momsy of 1 naughty cub

About Hananiizzati Harun

Lovlin Bird's Nest
Jom amalkan sarang burung walet sebagai alternative untuk merawat masalah kesihatan dan masalah kulit.. Amalkan yg semulajadi je oke 👌, say no to chemical.. Cara minum senang je,sekali sehari je p
..read
thumb image
VIP Member
Mcm best. Mcmna rasa dia? Berapa hrga sebotol?
Lovlin Bird's Nest
Assalammualaikum❤️ Alhamdullilah, bertemu jua kita dengan Bulan Ramadhan pada tahun ini. Moga amal ibadah kita diterima oleh Allah swt. Selamat Menjalani Ibadah Puasa semua💕 Jangan lupa amalkan Bi
..read
thumb image
Salam Ramadhan 😊😇
Preggy Pants
Preggy Pants untuk diletgo size L
thumb image
VIP Member
This pregy pants so cute 😍
TIPS TINGKATKAN SELERA MAKAN ANAK
Tips naikkan selera makan anak . . 1. Jangan skip breakfast 2. Beri anak minum 30 minit sebelum waktu makan 3. Beri makan setiap 2-3 jam. Sikit tapi kerap 4. Tukarkan snek kepada makanan sihat dan sei
..read
VIP Member
yg last skali tu, mkn buah tu seeloknya bg selepas atau sebelum makan ek?
Pemakanan
Soalan ni kerap ditanya pada saya: Soalan Anak saya sudah berusia 7 bulan. Sekarang saya bagi bubur + carrot/kentang + ayam. Bila saya mula menu macam ni nampak anak macam susah nak berak..kenapa ye
..read
VIP Member
trima kasi atas informasinyaa
Milk BOOSTER
R-rayyan Kurma Delima Hazel pilihan UTAMA semua wanita ============================ #KENAPA_PERLU_PILIH_KURMA_DELIMA_HAZEL? 1 sachet pun dah nampak result😱😱😱 🌼 3 fokus utama iaitu Milk Booste
..read
thumb image
tgh hamil..bleh minum me?
MILK BOOSTER
💢Milk booster dengan pantas dan murah + Free Postage !💢 Klik di Sini sis⏬ www.wasap.my/60172015653/milkbooster ..read
thumb image
VIP Member
Mcm best. Sepaket tu tahan berapa hari tu nak habis?
Perkembangan Baby
Nak tanya anak saya dah 11 bulan tapi masih tidak boleh tepuk2 tangan, lambai2 tangan. Normal ke ye? Sebab tengok anak orang 10 bulan dah pandai tepuk2 tangan lambai2 tangan😅
Its normal.every child is different..bnykkn bermain dgn baby..
Tips Untuk Anak Batuk Berkahak
Korang! Ekin nak share tips sikit pasal 'daun sirih'. Anak ekin batuk kahak baby 7 bulan & abg nye 2 tahun 7 bulan. Kalau korang buat ape kalau baby batuk? Jolok tekak nye ke? Beli ubat cairkan kaha
..read
thumb image
great sharing.. tq Mommy💓💓