Hubungan Intim Suami Isteri - Waktu Hamil & Selepas Bersalin: Topik ATE Minggu Ini!

🥳 Jom ajukan soalan anda di ruangan post ini dan produk PERCUMA menanti 3 pengguna bertuah! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr. Sai Sudha Ram Moorthi Pakar Obstetrik dan Ginekologi (O&G), Pantai Hospital Ampang 📰 Topik: Keraguan Hubungan Intim Ketika Hamil & Selepas Bersalin 🗓️ Tarikh: 26 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Hubungan Intim Suami Isteri - Waktu Hamil & Selepas Bersalin: Topik ATE Minggu Ini!
24 Balas

Hi. Dr , Saya nak tanya . Mengapa masih terdapat setengah orang pada trimester ke2 mempunyai pendarahan selepas hamil? Adakah kerana reaksi suami agak ganas atau bagaimana ? Agak takut utk bersama walaupun sudah melepasi trimester pertama .