Hubungan Intim Suami Isteri - Waktu Hamil & Selepas Bersalin: Topik ATE Minggu Ini!

? Jom ajukan soalan anda di ruangan post ini dan produk PERCUMA menanti 3 pengguna bertuah! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr. Sai Sudha Ram Moorthi Pakar Obstetrik dan Ginekologi (O&G), Pantai Hospital Ampang ? Topik: Keraguan Hubungan Intim Ketika Hamil & Selepas Bersalin ?️ Tarikh: 26 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Hubungan Intim Suami Isteri - Waktu Hamil & Selepas Bersalin: Topik ATE Minggu Ini!
24 Balas

3rd trimester sampai bila boleh buat verdant suami & selepas Bersalin perlu tunggu berapa lama utk berintim lagi? Adakah selepas bersalin tidak digalakkan kerana senang utk hamil lagi?

8mo ago

Hi Pn. Boleh bersama suami, takde masalah hingga time nak bersalin. Selepas bersalin, kena ikut kepada selesaan Pn jugak - bersalin biasa kena tunggu jahitan sembuh dan Pn tak rasa sakit - sama kalau caeserean section. Sebaik- baiknya, guna kaedah merancang jika tidak memberi penyusuan badan secara eksklusif.