Do you use any Johnson's baby product? If yes, please share!
Voice your Opinion
Yes
No

5523 respon

119 Balas

Baby Powder,baby shampoo,baby bath,bedtime oil,lotion,baby cologne...

baby bedtime oil.Ermmm sdapp baunyaa bau lavender ☺️☺️❤️

Baby bath, baby oils, baby powder ehh semua la..sb semua wangi2😍

all the Johnson's baby products I use. I used from the first child

tunggu kelahiran bby mummy ni keluar baru kita g shoping eaa 😜

powder,lotion,bby Cologne,bby oil, shampoo,bby bath milk and rice

bby oil, baby syampoo, baby bath, baby collagen, bby powder

baby bath, lotion, bby oil, bby cologne ,& bby powder....

Baby oil baby bath baby shampoo baby lotion baby powder

Saya guna bedak baby dan minyak bby bedtime. Bestt