Do you use any Johnson's baby product? If yes, please share!
Voice your Opinion
Yes
No

5499 respon

119 Balas

Assalamualaikum. Saya selalu guna powder Teddie Baby (bottle biru) product cosway cos keselesaan ultra melwgakan kulit bayi yang ph7 lebih halus. Sertamemastikan pengjagaan yang terbaik dan selembut buat si manja. Cos ia mengandungi pure Cornstrarch Powder Extra Absorbent. Pengalaman saya semua anak -anak saya erti kata my family.(me &my hubby) menggunakan powder ni.tq

especially the talcum, baby bath, baby oil, cologne, lotion. Because the product can use not only for baby but for teenager and adult. Till now my dotter n me still using it.

Lotion , baby bath , baby shampoo , baby oil all product johnson's.. Dari i bby my mom pakaikan.. smpai ke anak² i mmg pakaikan product ni xpernah pkai product lain 😁

Baby bath Milk & Rice. Easy to wipe dirt off compare to using other brand 😁 Baby bedtime lavender lotion. Most time it helps my baby to take long nap 😏

shampoo yellow colour best for me to daily used for who has sensitif sculp also oil bedtime and green bottle oil with vit e for skin therapy scretch mark

Semua produk baby Johnson .. suka yg warna pink . .. klo sapu kt baby ,lps tu sapu minyak kayu putih .. bertambah² wangilah baby🥰🥰

Baby bath utk newborn sbb lembut kulit baby.. guna lotion n powder yg bedtime punya sgt2 membantu, smpai suami ckp baby kuat tidur 🤣

Anak saya tak boleh berpeluh nanti naik. Merah² so saya always sapu krim sebamed + jonhson powder

Baby oil purple. Mmg suka guna wrna ungu, membuatkan bayi tidur dengan Lena.😉🙂

Johnson's baby wash..no added parabens, hypoallergenic & 100% soap free!