1st

Salam...tumpng tnya...kluar darah sikit tu x normal ke?td masa trkejar2 nk mndi kejar waktu solat dh nk abis.. biasalah bla mndi nk brsih2kn missv tu..mcm meruang tu.. tba2 timbul darah kt jari..alamak dh panic...sy cba brsihkn skli lg..ada lg kt jari..sy smbg mndi..skrg ni xde la rasa apa2 pn ..dn xde plk darah tu kluar...just kt jari sy td je msa mndi...sy panic ni..ni 1st sy... Xthu la kot sy trkjar masa.jd trluka kt dlm tu? musim2 wabak ni trpikr nkg hosptl pn..? harini dh 20week...

2 Balas

Baru2 ni sya pun ada kluar darah jugak skit je dah 36w..tak gi hpital pun gi klinik swasta je dulu.doktor ckp kadang kita penat pun darah boleh kluar jugak.klu sikit tak pe dan tak sakit berterusan.klu mcm ada rasa sakit nk bsalin terus gi hpital

Pendarahan, baby kurang gerak, sakit perut berpanjangan or perut mngeras lama jumpa doc tuk cek