Tanda apa?

jernih x berbau..apa ya? #36w1d

Tanda apa?
7 Balas

Sy pon tgh alami ni jgk pg td, tp bserta dgn ada darah, mcm first haid ada ketul drh kecik. Then, g jmpa doc td doc ckp mmg ada construction dlm, kpla bby dh dbawah. Doc celok, ada sikit bukaan dia ckp. Mayb soon nk bsalin. Kerap jgk tkr panty. #37weeks#edd11sept#

Mucus plug ni sis, tnda dh dekt nk brsalin...😊 Sya pon dh 2 hri hdap bnda ni, byk plak tu...klau bwk brjln lgi byk dy klua, ni tgh tunggu hri jek ni...🤭 Tk saba rse nk jmpa baby 😍 #37week 1day

sya pn tngh hadap benda ne..skrg hehe mula2 tkt jga ingt kn air ketuban hehe tpi knpa air ne yg kuar ya ne air apa sbnr nya sya 39w4dy

mcm mucus plug ni sis. tapi masih ok. boleh tggu smpai ada contraction yg kerap & selalu pantau pergerakan baby ya.

Tanda nak dekat sis. Nanti akan kerap keluar & beserta Braxton Hicks. Semoga dipermudahkan sis

keputihan kut.. hrp ada yg blh share ttg ni dgn sis..jika ada yg pnh alami mcm sis alami .

sy pn tgh alami..huhu..konfius jgk ni..hrni genap 39weeks.. tgh tggu tanda lain lg..