Untuk Ibu yang menjaga orang tua atau sakit di rumah, apakah jenis penyakit yang dihadapinya?

Select multiple options
Strok
kencing manis
Kanser
Berkaitan Jantung
Berkaitan Pernafasan
Pneumonia, jangkitan, selesema
Penjagaan selepas pembedahan
Jatuh, pening, hilang keseimbangan
Masalah makan/menelan
Amputasi (pemotongan)

182 respon

5 Balas

ibu saya di kampung, manakala saya tinggal serta bekerja di bandar. ibu saya ada masalah darah tinggi dan kencing manis, tapi tak kronik. Alhamdulillah. Di kampung, ada adik saya yang masih bujang tinggal bersama ibu saya

duduk dengan parents mertua, orang kampung, alhamdulillah tak ada sakit kronik. ayah ada DM.

Sakit kaki, darah tinggi

xde yg kronik

Kanser