Bila perut bayi meragam, jenis minyak apakah yang akan Mama gunakan untuk melegakannya?

Voice your Opinion
Minyak Telon
Vicks VapoRub
Minyak Yu Yee Cap Limau
Jenama lain (Nyatakan di komen)

1764 respon

35 Balas

masa baby jarang kena kembung perot. lps mandi, tak pernah tggl sapu minyak tropika kat betis, tapak kaki, perot, dada & belakang badan. selsema pun xkena masa baby. alhamdulillah.

Sy guna minyak yu yee untuk baby. Lepas pakai memang dia akan buang angin atau popoo. Juga sesuai dengan saya. Bila rasa perut berangin atau sebu sy akan pakai minyak tu then rasa lega sikit

ms bby minyak telon..dh bsr ni dia serasi bby oil amway..very recomended 👍🏻mak2 pun blh juga guna pakai😉✌🏻

baby oil AMWAY. Dari anak 1(2016), smpai skang ank no.3 dah 2bulan ++,setia ngn mnyak ni,sangat2 best.

1y ago

sama sis...saya pun guna minyak baby Amway..best guna..baby pun jarang kembung perut.

For now i only trust this two products 1.Buds calming rub cream 2. Tropika baby herbal cream(TeddyCream)

minyak Mastika.sy guna sejak ank sulung lg,skrg ank tiga pn masih guna minyak yg sama🥰🥰

anak sulung guna minyak yuyi,pstu tukar mestika bayini. ank k2 pun trus mestika bayini.

1y ago

klu yuyi,byk sgt dia jd panas. klo bayini xpns. bau pun best.

minyak telon dan minyak ayuraa terapi .. sape-ii nak cuba ayuraa terapi boleh cari saya.

Baby oil tropical amway punya. Mommy dia kalau sakit perut pun bubuh tu terus lega😊

1y ago

ok tq sis

Mnyak telon by tasneem naturel Stommy Oil.. alhamdulillah serasi dgn anak.