Sebelum VS Selepas Berkahwin

Jeng jeng jeng! Keadaan paling biasa sangat buat mak-mak selepas kahwin, bandingkan balik berat badan sekarang dengan sebelum berkahwin huhuhuhu 🤭 Min pun berubah ya lepas berkahwin. Sebelum kahwin: 1 ➡️ Selepas Berkahwin: 2

Sebelum VS Selepas Berkahwin
102 Balas

Sebelum kawen 1 selepas pregnant pun still 1 . Merasa la sikit semasa pregnant 2 . 😅😅

Dlu 55 maintain jaa lpas2 branak bersalin dok tang 63-65 . . Jenuh nak bagi trun pon

sbl kawen x pernah 70kg lebh leps kawen amik ko berat 76kg.. nasib baik bukan 80kg

Before kahwin, after bersalin berat maintain. During pregnancy berat naik 17kg

sebelum no 3 selepas kahwin 4 sekarang 87.4 kg hamil

sblum kawen 37kg jurr. sebulan pas kawen pregnant paling tinggi berat 50kg

sblm 1 sekarang 2 adoi...x lama lg 3..adoi adoi makin sihat sejak ada anak

sy sblum khwin berat bdn 44kg lps khwin alhamdulillah naik 55kg 😁😁

masih boleh pakai seluar jeans masa zaman sebelum kahwen. alhamdulillah.

Sebelum kawin no 1 (44kg) lepas kawin & now tengah pregnant no 2 (50kg)