Jika duit bukan masalah, beg tangan jenama mana yang anda ingin beli?
Voice your Opinion
Prada
Louis Vuitton
Chanel
Dior
Lain-lain (sila nyatakan)

3953 respon

77 Balas

Saya langsung tak minat jenama 😂. Apa2 jenama lah, yang penting design ikut taste saya. Kadang2 saya pelik, tengok beg mahal2, berpuluh ribu, tapi design biasa2. Mungkin biasa2 di mata saya sebab mmg bukan taste. Alhamdulillah bukan taste. Kalau tak jenuh nak beg mahal 😂😂😂🤭 Saya suka beg yg affordable, dah lah harga berpatutan, design pun cantik. Setakat ni saya penggunaan setiap brand Sembonia dan Polo

Tak pakai beg tangan sejak dari anak 1st.. pegi mana2 bawak beg pampers je.. masuk sekali dompet, handphone dlm tu.. pakai bila raya pertama je sbb nak bergambar. Skrg anak da dua, ulang balik benda sama. Bawak beg pampers je.. 😂😂

Semua brand!! fossil, CK, Prada, Milliot n co beli byk, voir pun mcm beli harian.. aduii seronok.. bid bundle pun mesti tak risau lebih limit debit.. 🤣🤣#peminathandbagori kasut selipar.. handbag branded..

Bnyk duit.. Kdkut pula nk bli beg.. Beg yg hrga rm15 juga lh yg mnjd idaman 😅 pling mhl stakat ni beg yg sy pernah bli rm35 😅

Tidak berjenama pun tidak mgapa. Yang penting boleh muat segala barang baby + dompet dan hp c ibu. 😚

Tidak minat pkai beg.. tp sejk ade ank terpakse pakai.. sebb nak letak botol nan pempers 😁

judith leiber.. sy x pakai handbag sgt tp sy suka design jenama ni.. unik & teliti

LV...tpi x pernah berangan pn nk beli...hehe...ckup apa ada skrg...☺️

Tgk design menarik ke x... Br bli tgk jenama.apa yg ada n menarik

Tak ori pun syukur.. Ada juga beg pakai letak barang..😊😊