Boleh tak i tanya sikit Bila kita tahu ye ovelation ade syemtom ape ape tak

Jawapanya?

2 Balas

Selain OPK positif, saya perhatikan lendir egg white, pastu saya ada ovulation cramp.. rasa senggugut yg mild masa CD14.. boleh lah bersama suami 2-3 hari sekali. 10 hari sebelum period next month stop bersama sbb dlm fasa implantasi. Cuma OPK saya tak pernah dapat terang dua2 line. Jadi perhatikan ovulation cramp n egg white jela.. Saya try bulan lepas, bulan ni saya positif preggy.

Paling senang nak tahu ovulation ialah keluar putih telur mentah dariada faraj.