Pantang larang ibu ngandung

Pantang larang ibu ngandung ape ye? Nak tahu jugak pengalaman ibu ibu kat sini. Atau ade tak ape ape makanan/supplements utk senang beranak and baby sihat, kulit cerah Saya firstmom.

1 Balas

Kulit cerah bgantung pd genetik ibu & ayah. Supplement mkn shj apa yg kk beri, mkn real food utk vitamin, susu utk kalsium, iron rich diet utk kekalkan hb (elak anemia) . Senang beranak bgantung pd aktiviti yg awk buat.