Macam mana nak mengenal pasti jantina ada dalam kandungan

Jantina bayi

5 Balas

Sllunya tu scan baru kita dpt tau.. Dan kdg mimpi boleh jadi petunjuk , itu pada pndpt/penglmn sy. Sbb sy dulu selama memikirkan anak adalah lelaki dari awal preggy tu tiba2 mimpi scan nurse bgtau sy mngdung baby girl. Bangun2 je serta merta naluri sy berubah,rasa terkejut sbb baru tau dn deria sy kuat mngatakan dlm prut ni mmg pmpuan. Siap bgtau suami, dia mcm yaka.. Sy terus ubah nama panggilan baby dlm perut dari lelaki ke pmpuan,siap mnta maaf lgi dgn baby.. Betul2 bila pegi scan sy dah agak dan mmg baby girl.. hihi.. Mmpi mngndung tu pun hmpir smua adalah petanda. Kalau bukan sy yg pregnant, ianya saudara trdkt sy..

hnye melalui scan sis..tu pn belum tentu tepat...klu cre lain mmg xde

scan , hehe 😁

kena scan la sis

scan