Masukan ubat Hai..mommy smua Nak tanya yg ada pengelaman yg pernah masukan ubat mcm mna Sakit kah?

4 Balas

saya ade di labour room skrg .. baru lepas masuk ubat induce ke dua ... sebab pembukaan and contraction xde ... tapi air tumban dah pecah subuh semalam ...xsakit masuk ubat ... tapi sakit ke selokkk nk2 yang ganas ... gigil kaki

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..sy bersalin czer..hrp ada mommy lain blh share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segala urusan puan di sana .t8 care ea

3y ago

trlepas sekor ni tak kne ikat. dtg2 bodohkan org. cpt tlg azan kn diaaa 😂

masuk ubat xsakit.. time seluk sakit sikit lah.. tp kalau drip tu... huhuhu.. itu jammmm.. 😂😂😂

ubat apa ya? untuk sakit apa?