Adakah anda mengamalkan pengambilan jamu untuk kesihatan dalaman?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

419 respon

10 Balas

pernah makan jamu tapi kwn pesan jgn amik dlu nnt baby x lekat.. dh tinggal kan bln 1 td amik folic acid gn gulsan je hari² bln 2 ni terus lekat alhamdulilah... sy kawen 30/12/23 ...

Jamu? Oh tidak. Nak sihat, amalkan pemakanan sihat.Nak dapatkan badan yang fit dan cergas, bersenam lah. Know your body, listen to your body😋

sy amal jamu..okey jer sy ..jadi ringan tubuh n susu badan sy pon banyak jer..xde efek ape pon…malah makin sihat luar n dalaman

lepas anak setahun baru saya berani ambik jamu. kalau dlm pantang tak berani lagi . fully bf risau anak panas dlm

prnah mkn tp xblh badan xserasi. prnah naik bintat2 merah. kesian ank mnyusu bdn pon trkena "panas" jamu tuu..

dah beli n makan. mungkin ubat tu tak sesuai dgn saya. susu berkurang. sekarang dah stop susu dah bercambah

Apa2 pun jangan diambil secara berlebihan je. Tapi.. Ada ke yang makan kunyit 1.5kg sehari 🤣

Tidak. Pengalaman keluar darah fresh dari faraj dan tempoh haid jadi panjang.

Ada beli tapi belum makan lagi,baby masih bf

tak