Jamu

Jamu apa bagus untuk lepas bersalin masa dalam pantang? Bole share korang makan apa??

9 Balas

Org tua2 ckp kne minum jamu untuk dalaman,sbb kte nk pky bdn lama,,tp ade jugak sbb jamu ade penyakit,,so dari anak 1st smpy nk msuk 4 sy xpnh minum jamu,,alhmdulillah bdn xde pape mslh,xgemuk,xlondeh,kne jaga pemakan mse dlm pantang ,,tu tips sy

Jamu for what?? Baik tak perlu ambil la.. mkn je mkanan seimbang Dan buah2 yg kaya zat .. bnykkan rehat jgn stress

get enough rest, exercise everday and take healthy food dah enough..no need jamu..

Ikut bdn msg2 sis.saya mkn jamu bidan yg urut saya n air akar kayu

Nona roguy laaaa best.. terbaikkk.. body pn slim susu pn bykkk..

Saya guna jamu air mancur Air mncur ni jamu pill

5y ago

Yup lengkap... N boleh kembalikam keremajaan

Nona roguy ..

Nona roguy

NR....