Assalamualaikum jamu apa yang bagus untuk lepas bersalin?

Tak tau nak pilih jamu untuk lepas bersalin ataupun set bersalin...Korang pkai jamu apa .? Cuba share sikit..

5 Balas

Sy blm ada pengalaman berpantang. Tp ini sekadar sharing berdasarkan apa yg mak saya kongsikan. Terpulang kalau nk ikut 😊 Mak sy pesan jgn ambil jamu. Menurutnya doktor pun kata jamu hanya utk memanaskan badan utk bertambah sihat. Sebaliknya makan mknn natural spt buahan dan Sayuran (pengecualian mknn berangin). Wallahualam.

sy pakai set jamu jelita.Lengkap sekali tungku herba.Cuma bengkung tali je kne beli asing.Jamu tu sy pilih yg jenis jus.(sy guna MYJAMU). Amalkan air kunyit,halia.

nsb baik sy xbeli..sbbny spai hbs pantang pon baby still kuning..mkn bnde yg pnas² pon sy elak..

Sy set nona roguy..

Jamu KM sweet dara