Pernahkan anda menjalani ujian Pap Smear?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Mengikut jadual

6583 respon

33 Balas

ѕeвagaι wanιтa yg pernaн мelaĸυĸan нυвυgan ѕυaмι ιѕтerι perlυ jalanι υjιan pap ѕмear ѕeтιap тaнυn..мeмang хdιnaғιĸan peraѕaan мalυ тυ тeтap ada,ѕaĸιт pn ĸejap je..raѕa nyιlυ мcм тυ..тp υтĸ ĸeвaιĸan dιrι ѕendιrι..pencegaнan awal ѕeandaιnya ada cancer..jangan paraн вarυ nĸ paѕraн...penтιng!!! ιngaт тυ!!!

Yes, sy sndiri yg mnta cek pap smear bcz i want the best to my self n memcegah lbh baik drpd mngubati. So far we know we free from cancer servik. Better buat sbb x lma pun drpd kita ragu2 n takut

sy hritu dok laki yg buat pap smear .. sakit yg amat sngt tpi doktor tu sindir .. msa main dgn laki tk sakit plk ni bru sikit dh sakit huhu

Pernah sy mintak sendiri.. masa umur anak setahun.. sebb nak plan 2nd baby.. nk makesure body sume ok

3y ago

hello sis. skrg okay dah? dpt 2nd baby dah?

masuk muncung itik tapi bukan sebab pap smear. ambil sample sebab pernah keluar spotting air

Lepas deliver my second child belum pernah buat lg. Masa anak pertama dah buat dah

guna muncung itik tu sakit sikit ... ada jg yg jenis stick. boleh buat sendiri

Wajih lah... Mencegah sebelum mengubati.. Rutin dah tiap 3th sekali..

omg ramai yang tak oernah buat pap smear😱😱 saya setahun sekali

tak berani takuttt sbb dh penah rasa muncung itik tu msa pregnant