Nak tanya pendapat, saya selalu ontime period tapi bulan ni lewat seminggu. Saya check upt negatif.

Jadi apa saya harus buat?

1 Balas

kdg2 delay period adalah dsbbkn hormon tidak balance...tp jika puan risau dan jika puan mmpu tuk g klnik swasta better puan g klnik n chck..jika ada apa2 abnormal yg brlalu ..contoh mcm ada mslh pcos ke... cyst ke..fibroid ke...at least kita dpt tw awal dpt buat sesuatu tuk merawatnya..mg dpmudahkan segalanya amiin