Isu yang anda hadapi ketika menyusukan bayi?
Voice your Opinion
Kurang susu
Bengkak susu
Payudara berbeza saiz
Sakit belakang
Puting tenggelam

4691 respon

24 Balas

Dh 2 kali bengkak susu sampai demam. First time masa baby 6m, 2nd time masa baby 11m. Sakit belakang jd cerita la, 🤣

Susu kurang dan cair.. macam² milk booster dah minum tp kalau pump pun kecewa..nak try camne lg ye??

sakit belakang ,kejang kaki & gigit puting...paling gilo skali..takleh terima dek akal😂

Puting melecet teruk 🤣 sumpah sakit smpai rasa mcm xnk bagi susu kt anak 😭😅

Anak pertama & ke 2 bengkak susu. Anak ke 3, saiz payudara berbeza.

Sakitnya belakang ni.. mcmna nk reduce the pain.. huuuu

Kurang susu, payudara berbeza saiz, sakit belakang.

Kurang susu ,sedangkan bb tak nak susu formula

Kurang susu, cair dan puting sblh tggelam..

Sakit belakang baby just minum susu