Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!

📣ISTIMEWA & KHAS UNTUK 5 PARENTS TAP YANG BERTUAH! . Hanya perlu 'SERTAI' Pertandingan 👉 jawab soalan mudah di bawah & lengkapkan maklumat anda di bahagian Pertandingan ya! Mungkin ada 5 pemenang bertuah kali ini! . Goodluck parents dan jangan lupa ikuti semua langkah di bawah ya😘

Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!
1910 Balas

Susu kambing Bubs dibuat di negara... C-Australia Pertama kali mendengar mengenai susu ini. Susu yang berkhasiat dicipta untuk memberikan nutrisi terbaik untuk anak. Itulah cita-cita semua para ibu dan mestilah memilih makanan yang berkualiti dan sihat seperti Bubs. Semoga menjadi rezeki anak saya.

susu kambing ini dibuat dari negara? jawapan saya : C ~ Australia semoga ada rezeki untuk saya ibu kepada 5 orang anak, sebelum ni kembar harap juga kandungan sekarang ni kembar, jika dapat susu yang bermutu tinggi ini dapat memberi khasiat kepada baby di dalam kandungan saya terima kasih bübs

Jawapan C Australia Mencuba nasib ibu mengandung yang ada masalah HB rendah. Harap dengan susu kambing ini dapat membantu meningkatkan bacaan HB saya dan memudahkan proses kehamilan dan sebagai usaha bayi bebas penyakit kuning kelak selepas dilahirkan in shaa Allah. Terima kasih Bubs ❤️

Susu kambing Bubs di buat di Negara Jawapan : C ~ Australia Semoga ada rezeki anak saya... first time dengar susu Bubs.... Search kt google banyaknya khasiat dan minuman lengkap untuk si manja... Moga menjadi milik si manja ku Nur Aisyah binti Ariffin... Aamiinnn 😘 😘 😘

Susu Kambing Bubs di buat di negara... C - Australia Semoga ada rezeki anak saya yg akan mula makan tak lama lagi kerana produk Bubs bukan semata mata susu produk Bubs juga mempunyai produk makanan untuk bayi . 😍😍 Can't wait to see and learn more about Bubs product.

Answer: C-Australia Ne pertama kli sy tw tentang susu brand ini...becoz tmpat kami takda jual...ne pn search d mr google...Btw sy suggest ssu ni masuk pasaran sabah yaa...jadi lebih ramai yg mngenali ssu ini dan mudah untuk kami mendapatkan nya...tq...

Susu Kambing Bubs di buat di negara... C - Australia Semoga ada rezeki anak saya yg akan mula makan tak lama lagi kerana produk Bubs bukan semata mata susu, produk Bubs juga mempunyai produk makanan untuk bayi . 😍😍😍

SUSU KAMBING BUBS DIBUAT DINEGARA JAWAPAN: (C) AUSTRALIA MOGA ADA REZEKI ANAK SAYA MENCUBA SUSU BUBS NI SEBAB ANAK ADA MASALAH SEMBELIT DARI KECIK MOGA DENGAN SUSU BUBS NI MASALAH SEMBELIT ANAK HILANG😊

SUSU KAMBING BUBS dibuat di negaraa Jawapan : (C) AUSTRALIA PERTAMA KALI DENGAR SUSU BUBS NII, HARAP ADA REZEKII UTK SAYA MNCUBA MMBERIKAN SUSU INI KPADA BABY SYA NNTI AAMIIN YA RAB😍😍😍

The answer is C-Australia. "Made in Australia from pure organic rice and enriched with vitamins and minerals, it’s a first food for bubs 4 months+ that you can smile about".