Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!

📣ISTIMEWA & KHAS UNTUK 5 PARENTS TAP YANG BERTUAH! . Hanya perlu 'SERTAI' Pertandingan 👉 jawab soalan mudah di bawah & lengkapkan maklumat anda di bahagian Pertandingan ya! Mungkin ada 5 pemenang bertuah kali ini! . Goodluck parents dan jangan lupa ikuti semua langkah di bawah ya😘

Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!
1910 Balas

Jawapan. C) Australia First time dengar pasal susu ni.. dan menarik minat saya untuk mencuba jenama bubs ni.. semoga baby saya berpeluang mendapatkan susu bubs ini 🥰🥰

Susu kambing Buns di buat di Negara : C- Australia Semoga ada rezeki buat puteri sulung saya Nayla Az Zahra Binti Muhammad Hamdan untk mencuba susu ni ❤️

C: Australia 👍 "An Award-winning range of quality Australian organic baby food, organic baby formula, and goat milk formula products for the little one"

Jawapan : C - Australia Semoga saya berpeluang memberi kan baby saya susu Bubs kerana ia merupakan susu organic yang baik untuk bayi ♥️♥️♥️

Susu kambing BUBS dibuat di negara... C- Australia Susu kambing Bubs yang bakal masuk di pasaran ,harap ada rezeki untuk anak saya mencuba susu ini .

The answer is C-Australia During this pandemic I need all the resources I can get pls let me win, I’ll post it in my Instagram if I win. 😉

TEKA & MENANG TAP CONTEST BY @bubsmalaysia Soalan; Susu Kambing Bubs Di buat di Negara ... Jawapan ; C - Australia CHECK ✅

Jawapan : C - Australia Sejujurnya saya tak pernah lihat produk Bubs.. harini saya diperkenalkan produk ni oleh TheAsiaParent...😘

answer is C - AUSTRALIA first time dengar susu jenama bubs. semoga ada rezeki untuk anak saya. and susu kambing sangat bagus !

Answer: C Australia done all step my kids like this bubs products. very health for their health and nice taste