Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!

📣ISTIMEWA & KHAS UNTUK 5 PARENTS TAP YANG BERTUAH! . Hanya perlu 'SERTAI' Pertandingan 👉 jawab soalan mudah di bawah & lengkapkan maklumat anda di bahagian Pertandingan ya! Mungkin ada 5 pemenang bertuah kali ini! . Goodluck parents dan jangan lupa ikuti semua langkah di bawah ya😘

Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!
1910 Balas

Susu Kambing Bubs di buat di negara... C - Australia Semoga ada rezeki anak saya yg akan mula makan tak lama lagi kerana produk Bubs bukan semata mata susu, produk Bubs juga mempunyai produk makanan untuk bayi . 😍😍😍