Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!

📣ISTIMEWA & KHAS UNTUK 5 PARENTS TAP YANG BERTUAH! . Hanya perlu 'SERTAI' Pertandingan 👉 jawab soalan mudah di bawah & lengkapkan maklumat anda di bahagian Pertandingan ya! Mungkin ada 5 pemenang bertuah kali ini! . Goodluck parents dan jangan lupa ikuti semua langkah di bawah ya😘

Teka & Menang Susu Bubs bernilai sehingga RM300!
1910 Balas

Jawapan C Australia Mencuba nasib ibu mengandung yang ada masalah HB rendah. Harap dengan susu kambing ini dapat membantu meningkatkan bacaan HB saya dan memudahkan proses kehamilan dan sebagai usaha bayi bebas penyakit kuning kelak selepas dilahirkan in shaa Allah. Terima kasih Bubs ❤️