kenapa isteri saya x nak poligami?

Isteri saya x nk poligami? Kenapa??

24 Balas

Sebab awk xmampu kot 😂😂 kalo dpt bg dia banglo sebijik, keta porsche dgn duit bln2 at least 10k mgkin dia ok kutt 🤣

byk bunyik la hg.. nak poligami konon.. spenda bini hg last beli bila? kalau spenda pon lama dh hg xbeli jgn berangan nk kawen lg

Cuba kalau isteri tu blh poligami. Suka tak share isteri dgn org lain? Tanya soalan tu pada diri dulu

Kalau tuan mampu dlm segala aspek, rasanya dia sndiri p carikan madu... Selalunya yg xbg ni sbb dia tau suami dia xmampu.

5y ago

Betul sangat tu sis saya setuju.. Hanya isteri yg tau paras mana kemampuan suami dy boleh tunaikan tanggungjawab.. Xterima bersebab bkn suka2.. Bahagiakn ank bini yg ada skrg dlu.. Punca hati x tenang n x bahagia sbb buat hati isteri dan ank2 terluka n kecewa..

ape jaminan awak utk isteri? Nabi SAW boleh jamin syurga.... awak nk jamin beli axia lepas x??? tnye je...

Hargai lah istri awak tu... Jngn lh menggatal ngn pepuan lain... Awk akn menyesal kemudian hari

Satu je nak tanya dulu. Gaji bersih sebulan berapa siap tolak hutang piutang?

Cuba letak diri tu kat tempat isteri. Tanya balik soalan tu kat diri sendiri

kerana madu itu manis tp BERmadu itu pahit...

Kenapa lelaki join group pregnant ya????