kenapa isteri sudah cakap tak nak preggy lgi sedangkan.. sperma saya subur.. sy sgt dapat baby

2 Balas

Nk anak sbb sperma subur je??? Dah tanya isteri belum kenapa dia xnk? Anak sebelum ni. Awk tolong dia mcm mana? - 9 bulan tu urut dia setiap hari? Masa dia pening, muntah, sakit pinggang, kaki bengkak. - 9 bln tu tlg buat kerja rumah? - dia beranak mcm mana. Trauma sakit ke. Terkoyak rabak ke. infection ke? - dia pantang sorang atau. Awak amik CL tolong dia. Atau awak amik cuti jaga dia dan anak? - awak masakkan utk dia? Dia msk sndri? - kerja2 rumah tlg dia x? - isteri surirumah atau berkerja. Kalau kerja blk keje dia kene kms rumah dan urus anak sendiri ke. Byk lg pertanyaan. Tp encik pikir dan bincang baik2 dgn isteri. Jarang isteri xnk anak kalau di layan elok. Melainkn ada mslh kat soalan atas tu. atau mslh kewangan sbb dia akn pikir anak2 dan suami.

bincang dgn isteri