Hi, nak tanya, kenapa isteri lepas anak pertama keinginan seks memang bekurang ke?

Keinginan seks

1 Balas

normal la tu. Boleh jadi sbb trauma beranak x hilang lg. Lagi2 kalau kena jahit. Ngilu tu ambik masa nk hilang. Boleh jd jgk isteri awk penat jaga ank. Xcukup rehat. Awk nk isteri back to normal mcm sblm ada ank, awk kena slow talk apa yg buat dia x berkeinginan.

4y ago

Disebabkan kerja berasingan dan berjauhan, benda ni sgt payah, saya balik cuti sekejap. Pastu balik cuti macam ni, pun controlled oleh mak bapa mertua dia.