Adakah tanda hamil jika muntah

Assalamualaikum, Nak bertanya saya dan isteri baru berkahwin..Isteri sudah beberapa kali upt tetapi negatif.. Sekarang dalam beberapa hari isteri sudah muntah , pening dan mual.. Jika saya bawa isteri ke klinik..adakah doktor dpt kesan kandungan jika 2 trimstsr ni..Terima Kasih

1 Balas

Mungkin n xmungkin.. Kadang2 stress pun akan ada kondisi mcm tu.. Lg pun ada ckit org, hamil dlm 2 minggu check upt pun xkluar.. Kna tggu lggi sminggu.. Kalau risau jd bnda lain pergi klinik check ye.. Kalau mlalui upt xkluar dia org akan cek darah..