Saya baru 4 weeks, dan saya akan ada interview fizikal pada Mei 2024, boleh ka saya join?

interview untuk kerja

4 Balas

interview fizikal slalunya kalau uniform akan melibatkan 2.4km kalau ada pihak iv sndiri tak galakkan masuk , bahaya untuk kandungan

Interview fizikal tu termasuk ujian kecergasan ke sis? Kalau ya, agak hardcore juga tu untuk bumil trimester pertama.

sy pun ada iv polis dalam masa terdekat ni. tapi sy tolak sbb pregnant . risau membahayakan kandungan puan ..

Kenapa tak boleh pula hehe