interview kerja kerajaan during pregnant

hi saya nak tanya ada sesiapa tak berpengalaman pergi interview kerja kerajaan ketika pregnant 3rd trimester? (tiada latihan fizikal) 1. saya nak tanya pemakaian yg sesuai 2. ada peluang ke nak dapat kerja kalau tengah sarat 😅 anyway saya nak masuk 30weeks pregnant. #interviewkerjakerajaan #ingintahu

1 Balas

Hai. 1) sebaiknya pakai baju kurung, mommy 2) in sya Allah kalau memang rezeki awak, usaha dan berdoa ya Takda nak kata takda chance tapi kalau boleh convince awak boleh perform even dah ada anak in sya Allah ada rezeki.