Interview kerja

Hi mommies......esok saya ada interview kerja tapi perlu ke saya bagitahu yang saya tengah pregnant? Risau pulak kalau bagitahu, dia tak nak accept saya kerja. Macam mana ya? 😭 #newmom #firsttimemom #bantujawab

1 Balas

yups kebanyakkan majikan mmg xterima klau nak ambil staff baru yg pregnant, mcm sy .. sy staff lama pun, terpaksa hantar notis resign sbb mc selalu, byk kli gaduh dgn majikan sbb kerja xberapa okay 😞 dugaan kita sis sbb pregnant, tp xsemua majikan mcm tu, mgkin ada yang okay .. tp nasib sy xberapa baik kan .. klau utk sis, better sis terus terang je, utk elak bnde2 Yang x diingini kemudian hari ☺️ atleast dorg tahu sis pregnant