Hero lagi 💕

Instinct mase awal pregnant ingat perempuan. Ye ye confident perempuan, sebab yang first laki. Sekali tadi check ngam2 dia tunjuk kan pistol dia. Tergelak je ingat balik. Nasib baik takbeli baju pompan lagi tau. Alhamdulillah semua okay. Harap2 birthday pun same dengan abg dia, senang sekali sambut 🤣

Hero lagi 💕
2 Balas

saya tak kesah pun anak boy ke girl tapi saya selalu gaduh main² dengan suami kata anak ni girl padahal saya dah kaji bentuk perut saya anak boy..so bila scan nampak boy saya saja buat² geram..lagipun ni anak first..so saya tak kisah sangat..