Pernahkah anda mengalami insomnia ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya, (komen berapa lama anda alaminya)
Tak pernah lagi

2137 respon

40 Balas

sepanjang trimester 3...asal terjaga mmg susah nak lelap trus..dgr bunyi je..terjaga trus...smpai suami yg nak bgun ke tandas je pun..terpaksa jln mcm pencuri..takut bini terjaga bila dgr bunyi🤣

nak masuk trimester ketiga kerap insomnia. susah nak tidur . pasanglah segala sound tetap mata taknak pejam 😂 sampai berbisik dekat diri sendiri tidurlah siang ada appointment lagi. haha

Saya disahkan hidap insomnia sejak 2017 ... Sebelum hamil harapkan ubat untuk tidur, tapi bila waktu hamil tahun lalu insomnia makin teruk sebab tak di galakkan makan ubat tidur

ya..kalau terjaga xleh nk tdo..hehe😂😂✌sgt snsitif ms preggy.. #TAPSupermoms

kadang takleh tido trimester kedua ni sbb sakit2 blkng..pening..loya

xtau lah brape lame..sbb memang kerap sgt dan dah bertahun²

sejak awal kehamilan hingga sekarang.. Now 12weeks 4days

mse tris1 nak masuk ke tris2 . time tu stress dgn psgn.

starting trim ke 3.kdg2 bkn selalu. jam 3pgi br lena

Ya, sepanjang trimester ke 3 #TAPsupermoms