Padanan nama Naura

InshaaAllah saya bakal menimang cahaya mata perempuan pada bulan 8 nanti. Boleh tak ibu2 semua tolong bagi idea padanan yang sesuai , sedap dan unik untuk nama Naura. Maksud nama Naura adalah Bunga. Terima kasihhh ❤️

38 Balas

NAURA AMEENA NAURA FATIMA NAURA KHADIJAH NAURA MELATI NAURA KEMBOJA NAURA INARA NAURA BATRISYA NAURA MAISARA NAURA DAYANA NAURA KHALILI NAURA ANEETA

Kita sama nak letak nama NAURA🤭 teringin sangad sebab suka nama tuu. Tapi saya pon masih belom ada full name lagi, masih google2 lagii.

4y ago

hehe...

Sama ngn sy nt bersalin nk ltk Naura kt depan😘due bulan 6🤗 Naura Mikayla Naura Nadeera Naura Eryna Tgh pikir2 nk pilih mna😅

Naura Aurelya Miqayla. Saya nak letak untuk anak kononnya . Tapi mak mentua tak kasi sebab susah nak sebut😣

Nama anak yang bakal lahir nanti saya letak nama Mawaddah Naura ❤️❤️

Naura Insyirah, Naura Qismina, Naura Safiyya, Naura Khaireena

4y ago

tq awakk❤️

Naura Queensella🤗 Naura Felisha😊 Naura Marissa

Naura Hanna Naura Hannan

Naura khadeeja Naura tasnim Naura adelia

Naura Nadhirah Nadhirah=berseri-seri