HI MOMMY , boleh cadangkan nama utk baby tak ?

Boleh cadangan nama ? Padanan bermula dengan Cahaya ?? Padanan apa ye yg sedapp hehe 😜 teringin sangat nk letak nama bby cahaya

5 Balas

Dulu masa di UiTM ada sorang lect dia ajar Organizational Behavior nama dia Nur Cahaya. Lemah lembut je orangnya. Semoga puan Cahaya sentiasa sihat dan di bawah lindungan & rahmat Allah.

nur cahaya zinnirah- cahaya sinar wanita solehah nur cahaya zulaikha - cahaya sinar cantik nur cahaya adra qaila - cahaya sinar perawan pandai bicara

2y ago

Panjangnya nama..🤭

Cahaya auliya - sinar mulia ☺️ Cahaya darisa - sinar pembaca/pelajar

Cahaya Annira 💗

Cahaya malaika