CRL berbeza

Salam. Sy nk tanya, hritu sy pergi checkup mengikut kiraan sy dan doc pertama kandungan sy berumur 10w6d tapi bila sy scan, monitor tunjuk kandungan umur 11w5d , jd ada beza 6 hari kt situ. Jadi rasanya ptut ke sy ikot kiraan latest scan atau ikot je kiraan lama sy tu?

1 Balas

Kalau scan awal awal normal sis kalau lagi besar seminggu. Saya pun macam tu, scan masa 10 week dia tunjuk 11 week. Sekarang ni dah masuk 22 week baru scan sama minggu dengan kandungan. Sis tak ikut tarikh lepas period ke ?

4y ago

Ohh okay tq ye