Kenapa bila berpuasa, kita cek upt, line terang? Tp bila xberpuasa line kabur? Prgnnt ke x sbnrnya?

Ini gmbr ptg pkul 7 mlm sblm berbuka puasa

Kenapa bila berpuasa, kita cek upt, line terang? Tp bila xberpuasa line kabur? Prgnnt ke x sbnrnya?
2 Balas

Cek UPT first urine waktu pagi sis lebih tepat. Kalau kita dah makan minum awal pregnant mmg akan cairkan urine & result jadi lebih samar. Tahniah sis.

3y ago

baik sis.. in shaa Allah sy cuba cek waktu pagi.. alhamdulillah.. trma ksh sis..

kalau dah 2 line, InsyaAllah positive dah tu.

3y ago

aamin ya mujib.. terima ksh sis..