Late period 2 hari..cek upt pagi -ve..tp bila cek tgh ari,ptg or mlm mst naik double line even samar

Mohon bantuan kalian 🤧#pleasehelp #ingintahu

Late period 2 hari..cek upt pagi -ve..tp bila cek tgh ari,ptg or mlm mst naik double line even samar
2 Balas

Sis boleh check another one week. Probably masih baru lagi. Kalau ada rezeki InsyaAllah ada tu 🙂

3y ago

insyaAllah. .doakn sy ye sis...mudahan Allah jga andai ada rezeki buat sy. .aamiin 🤲

tunggu lagi seminggu atau 2 minggu untuk repeat semula test.. n jaga je pemakanan awal2 ni :)

3y ago

insyaAllah...trima kasih ..doakn mudahan ada rezeki buat sy ye...🤲