Salam.. Saya nak tanya kalau dia naik mcm ni tpi satu tu X bpa nak nmpk terang kn.. Pregnant kaa

14 Balas

Mungkin baru lagi ni.. takpe, jaga diri dulu jangan lasak-lasak. Jaga makan minum. In Shaa Allah ada tu.. seminggu dua lagi check semula.

Insyaallah ada rezeki . Saya pun macamni . Lepas 3/4 hari makin terang . Cuba guna upt pelbagai jenis .

inshaaAllah ada rezeki puan. dulu saya mcm ni, lps 3,4 hari test lagi dia makin pekat

Test seminggu lagi. InshaAllah ada rezeki, nanti nampak jelas

eya pregnant tu sis .tunggu 1 mingu lagi terang sdh tuu

Brp hari suda lewat puan?Semoga ada rezeki..in shaallah

Inshaa Allah ada ni..nnti repeat lg. Take care ♥️

alhamdulillah tahniah puan...jg dri bebaik k

Try cek lg 4 hari. Subuh. 1st kencing.

insyaAllah.. ada rezeki tu. jaga diri