Hii... Sy hamil 13 minggu (1st baby)Sy rasa sakit/ cramp di lower abdomen..Adakah ni biasa berlaku?

4 Balas

normal sis . sayaa anak first sakit macam senggugut 3 hari . ingatkan nak period rupanyaaa dalam fasa persenyawaan nak jadi baby 🥰 yang tak normal nya kalau ada keluar darah dalam tempoh mengandung

1y ago

welcome dear 🥰 , just alert kalau ada bleeding terus pergi hospital , jangan lasak lasak sebab baby masih dalam fasa fragile

Sometimes mmg akan cramp2 skit tu . Saya time 14w mcm tu pun ada rasa cramp2 juga. So far smua ok now 18w

normal selagi tak keluar darah..

Normal