Hai,sy nk tnya kalau buat bsp wktu pagi..5.3 tinggi kea???

8 Balas

ya atas pagar...kalau kt KK sy check up, dh merah..sy pnah dpt 5.3..tp lps dr tu x pnah merah dh..tips sy, sblm start puasa minum air perahan limau tanpa gula...

start pkl 10 sis puasa tak. kalau boleh 4 hari sblum nk check bsp jgn minum/mkn manis langsung

5.3 borderline dah tu. diet LCNS utk dapatkan bacaan yg cantik

before makan ke a 5.3 ke bwh. lps mkn 2jam below 6.7

1y ago

5.3 atas pagar. kalau 2x atas pagar mana2 result, mungkin kena on ubat/insulin. tgk doc kk awk cmne

elok 5.0.. sy pn selalu ATS pagar 😅😅😅

malam sblum tidur cuba makan epal hijau

Boader line dah tu sis.

atas pagar