Upt samar mcm ni pregnant ke. Sy 5day lewat. Tp rasa nak period tu ada. Takut kena scam

13 Balas

Ini tk samar puan, nmpk jelas je hehe. Boleh confirm di klinik. Tahniah 😆😆

1y ago

Mmg tanda nk period & awal kehamilan tu lebih kurang je. Mcm cramp2, sakit pinggang, sensitive nipple. Saya pun mula2 rasa period cramp, dh seminggu lewat period. Time tu tk fikir pregnant pun cuma igt period dtg lmbt, tp saje test upt nk confirm. Tgk2 pregnant 🤣