Hi semua, saya dh lewat priod 9 hr, pagi td test upt +ve. jadinya, waktu bila ssuai jmpe doktor ye?

15 Balas

saya pergi masa 7w, sekali nurse kkia bgi appointment dtg masa 12w.. katanya awal lagi

2y ago

tak tahu la sis.. tapi tak salah tu tanya dulu hihi.. sy pun baby first, tak tahu pula terlalu awal datang haha excited nak buka buku pink punya psal