Hi semua, saya dh lewat priod 9 hr, pagi td test upt +ve. jadinya, waktu bila ssuai jmpe doktor ye?

15 Balas

dh asalkan positif pergi je terus jumpa doctor tkyah tunggu2 pun 😅

2y ago

tkde lah. pergi la klinik private ckp yg awk dh delay period 9 hari n dh buat upt kat rumah positif. then doctor mesti akan proceed dgn scan nk tgk dh berapa minggu, dh ade kantung ke belum, dh ade isi dlm kantung ke belum.