Hi semua, saya dh lewat priod 9 hr, pagi td test upt +ve. jadinya, waktu bila ssuai jmpe doktor ye?

15 Balas

Kalau sy lg seminggu sy pergi klinik swasta dulu scan kantung dalam atau luar(takut luar rahim and bahaya) lepastu dah cantik kantung kat dalam g kk lambat sikit dalam sebulan lg (8/9weeks) pun okay. G awal awal kk buat apa dah la lama tunggu hehe

2y ago

tu la, pergi KK awal-awal lepastu lama menunggu. 😂😂😂 so sebelum tu pergi klinik swasta, dah okay semua baru pergi KK untuk buku pink la kan. okay, thank you ye sis 🤗